Tuin aanleg

De tuin behoort tot één van de leefruimtes waarin u zich prettig moet voelen. De basis van een mooie tuin is een goed doordacht plan. De basis voor dit plan zijn uw wensen in combinatie met materialen en beplanting, welke samengevoegd worden tot één geheel, hetgeen resulteert in een tuinontwerp.
 
Hoe gaat dit in zijn werk?
In aanvang zal Dennis Offenberg met u om tafel gaan, om door middel van een vrijblijvend, oriënterend gesprek te bepalen wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Uiteraard komen daarbij alle aspecten aan bod, inclusief een indicatie  van de prijzen.
 
Mocht u besluiten om met onze in zee te gaan, dan maken wij een vervolgafspraak om uw plannen en wensen nader te bespreken en dieper in te gaan op de situatie. Hierbij zullen wij ter plaatse de tuin bekijken en indien nodig opmeten. 
 
Na dit traject gaan wij voor u aan de slag en maken wij een eerste voorstel. Vanuit dit basisontwerp kunnen eventueel aanpassingen gedaan worden, die zullen resulteren in een definitief ontwerp.
 

Informeert
u eens naar de mogelijkheden?
Informatie aanvragen
Tijdens een droge periode moet de tuin soms water krijgen. U kunt hiermee het beste zo lang mogelijk wachten. Planten gaan dan vanzelf dieper op zoek naar water. Vaak water geven maakt de plantenwortels lui waardoor ze maar heel oppervlakkig gaan wortelen. Beter een enkele keer veel water geven dan elke dag een beetje.
Bekijk meer tuintips
Contactgegevens
Contact
t. 0341 - 56 11 90
m. 06 - 54 79 87 35
Bezoek adres
Telgterweg 200
3853 NJ Ermelo
Postadres
Varenlaan 171
3852 CR Ermelo
info@dennis-offenberg.nl
KVK nr.: 08055131